Op 20/11 hadden we twee totaal verschillende activiteiten op één dag want na de degustatie in Kaprijke mochten we ook Alain Coninx bijstaan bij zijn optreden in Den Hoogen Pad.
Een uurtje te vroeg arriveerden we al in Den Hoogen Pad.
Geen probleem, dat gaf ons zelf de tijd om even een biertje te drinken in afwachting van de komst van Alain Coninx en het publiek.
Er waren minder aanwezigen dan verwacht werd toen het programma van Den Hoogen Pad werd voorgesteld, maar wij zijn even tevreden met 20 geïnteresseerde aanwezigen als met… ja, met wat eigenlijk??
Enfin, best tevreden dus.
Alain Coninx leidde ons door de culinaire wereld door met ons zijn
ervaringen te delen die hij heeft in de wijn- en restaurantwereld.
Ook bier kwam uitgebreid aan bod, en daar kwam Ambibrew in beeld.
Wij stelden onze eigen Galjoen voor, vervolgens een Gulden Draak en ten slotte een Préaris Quadrupel.
Nadien volgde een interactief gesprek met degustatiemeester Rob, Alain Coninx en het publiek.
We kregen heel wat positieve reacties op de samenwerking en een deel van het publiek bleef aan onze toog nog een tijdje napraten met een Galjoen in de hand.