U kon het al lezen in de vorige editie van dit tijdschrift.
We hebben de eer een bierdegustatie te mogen doen bij de voorstelling van Alain Coninx in Den Hoogen Pad;
Nu hetprogramma van het cultureel centrum is voorgesteld is het dus definitief (en kunnen we niet meer terugkrabbelen): we staan op de planken ☺
Uit het programma van Den Hoogen Pad:
“Smaakmaker Alain Coninx is een pleitbezorger van het goede leven zonder al te veel franjes.
Gastronomie zonder de astronomische bedragen.
Kwaliteit zonder teveel kunstjes.
Hij maakt u lekker aan de hand van zijn persoonlijke culinaire biografie.
Van zijn ‘eerste’ spaghetti over zijn ‘eerste échte’ spaghetti naar zijn ‘allerbeste’ spaghetti.
Met onderweg de blijde intrede van de tiramisu en de herwaardering van de stoofpot en de ossenstaart.
Veertig jaar intens proeven waar u nu lekker de vruchten van kunt plukken.
Alain Coninx wordt u trouwens warm aanbevolen door zijn goede vriend Steve Stevaert: “Shakespeare zei dat je je moet hoeden voor magere mensen, maar er is een uitzondering: smulpaap Coninx”.
Wij werken aan deze activiteit mee met een bierdegustatie. Tijdens de show worden 3 degustatieglaasjes met een bijzonder streekbier geschonken (Galjoen is er één van).
Waar: Den Hoogen Pad Adegem
Inschrijven Alain Conincx: Via Den Hoogen Pad of rob@ambibrew.be
Belangrijk is bij het inschrijven te vermelden of je wenst deel te nemen aan de degustatie.
Prijs: €12 vvk, €15 adk, €11 klein abo, €9 groot abo en -26.
Degustatie is uitzonderlijk aan €4,5!
Ter plaatse aan Ambibrew te betalen.
Wie inschrijft via Ambibrew Vzw ontvangt €1 korting op het ticket. Daarvoor stuurt u een mail naar:
rob@ambibrew.be met vermelding van: Naam, adres, aantal gewenste kaarten, aantal deelnemers degustatie.